Concert/ fundraiser in Bergen, Norway for Children on the Run!

23. november 2016
Kenneth Bjerkelund

PROJECT (ONGOING) // PROSJEKT (PÅGÅENDE)

bpf-1

MAKE/ has initiated a partnership with the organization Children on the Run and will arrange a concert in St. John`s Church, Bergen, 22nd of January 2017, 1800-2000pm in order to generate funds for the further development of the organization Children on the Run and future work for children in a refugee situation in the border areas between Turkey and Syria.

MAKE/ har nå innledet samarbeid med organisasjonen Barn på Flukt for å sammen arrangere en konsert i Johanneskirken, Bergen, 22. Jan 2017, 1800-2000 til inntekt for den videre utviklingen av organisasjonen Barn på Flukt og fremtidig arbeid for barn i en fluktsituasjon i grenseområdene mellom Tyrkia og Syria.

www.childrenontherun.com // www.barnpaaflukt.no

 

No comments

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *